Fotoalbumbedrukken 26825 Grijs 50 jaar

Het schroefalbum – het perfecte cadeau idee

Het schroefalbum met onbeperkte ontwerpmogelijkheden

Vergeleken met het klassieke boekgebonden fotoalbum, kunt u met het schroefalbum het aantal pagina’s individueel uitbreiden naargelang uw behoeften. Het is dan ook de ideale oplossing voor wie er behoefte heeft aan flexibiliteit in zijn leven. Vaak weet u bij de aanschaf van het fotoalbum niet precies hoeveel foto’s u uiteindelijk wilt rangschikken. Heeft u nog wat leuke kiekjes van de afgelopen Griekse vakantie en er iets aan zou willen toevoegen? Dit is nu geen probleem meer met het schroefalbum! In een handomdraai kunt u afzonderlijke pagina’s toevoegen zonder de collectie te moeten herschikken of compleet te moeten veranderen. Bovendien hebt u de mogelijkheid om het fotoalbum individueel vorm te geven – met kleine aanpassingen, herinneringen om in te plakken, bijschriften, citaten, tekstballonnetjes of notities. Door zijn uitstekende functionaliteit biedt het schroefalbum een maximum aan ontwerpflexibiliteit, zodat er geen grenzen zijn aan uw verbeelding! Vindt u de foto’s op sommige pagina’s niet meer mooi of vindt u het bijschrift ongepast? Wilt u een hele pagina mooier vormgeven? Geen probleem. Maak de twee bindschroeven los, verwijder de betreffende pagina uit het schroefalbum en plaats de nieuwe! Overtuig uzelf van de talrijke voordelen die het album u biedt! Kies een geschikt schroefalbum uit ons ruime assortiment!
schroefalbum met naam op kaft

Het schroefalbum – het perfecte cadeau-idee

Het schroefalbum is een fotoalbum van bijzonder hoge kwaliteit en is altijd een tijdloos mooi cadeau voor jong en oud! In tegenstelling tot een klassiek fotoalbum biedt het schroefalbum veel meer vrijheid bij de vormgeving. Daarom is het schroefalbum het perfecte cadeau-idee voor vrienden en familie – of het nu voor een huwelijk of de geboorte van een kind is! Wat dacht u van een mooi album voor een communie, geboorte, jubileum, 21 diner of 60e verjaardag?

In onze online editor kunt u eenvoudig de gewenste tekst en lettertype doorgeven en wij bedrukken de linnen kaft van het album. U kunt uw cadeau naast de persoonlijke tekst op de kaft van het fotoalbum ook een heel persoonlijk tintje geven! Kies een bijzonder mooie foto en plaats deze in het kader van de omslag. De witte binnenpagina’s van het schroefalbum kunnen worden versierd met uw eigen tekeningen of schilderijen. De uitneembare bladzijden zijn hiervoor zeer praktisch, omdat zij het gebruik van aquarelverf, olieverf of verf op waterbasis mogelijk maken en vergemakkelijken. Indien gewenst kunt u de pagina’s ook bedrukken of versieren met reliëfstickers. Wat u ook beslist, de grenzeloze ontwerpmogelijkheden maken van uw album zeker een uniek geschenk! Laat je fantasie de vrije loop en maak een indrukwekkend fotoalbum voor je vrienden en familie!

 

De schroefplaat in verschillende variaties

Het schroefalbum overtuigt niet alleen door zijn functionaliteit, maar ook door zijn edele vormgeving en hoogwaardige linnen kaften. Kies de gewenste kleur van het schroefalbum uit een van de totaal 16 verschillende kleuren! Wat dacht u van een tijdloos klassiek zwart, een elegant bordeaux of een trendy zonnig geel? 

Het schroefalbum is verkrijgbaar in het formaat 39×31 cm. U kunt uw foto’s bevestigen op 40 pagina’s van zuurvrij fotokarton. De tussenbladen van glaspapier tussen de pagina’s dienen om de foto’s te beschermen en te voorkomen dat ze aan elkaar kleven. Het schroefalbum kan worden uitgebreid met een aanvullende set van 30 pagina’s en 2 verlengschroeven. U hoeft alleen maar de schroeven los te draaien, de kaft uitnemen en de verlengschroeven aan te brengen. Verwijder vervolgens de gewenste pagina’s of voeg de gewenste pagina’s toe en plaats de omslag opnieuw. Dat is het! Nu kunt u nog meer mooie herinneringen toevoegen.

 

De veelzijdige ontwerpmogelijkheden en de vrijwel onbeperkte flexibiliteit van het album garanderen u langdurig plezier! Het schroefalbum is zeker de ideale oplossing voor uw eigen behoeften en tegelijkertijd het perfecte cadeau-idee!

Winkelwagen